Fiets- en kanoverhuur

 

 Bij ons kunt u verschillende soorten kano’s en fietsen huren en zo onze mooie omgeving verkennen. Wij hebben ook diverse leuke en sportieve arrangementen met fietsen en kano’s voor u samengesteld. 

ouder en kind tandem
 • Kano's

  Voor een uitstapje op het water kunt u bij ons eenpersoons, tweepersoons en Canadese kano's huren. Vanaf de steiger voor onze boerderij kunt u uw tocht beginnen. Met één overstap bij een kanosteiger zit u op de rivier de Kromme Mijdrecht en ook zo op de rivier de Amstel. Ook leuk als groepsactiviteit of voor kinderpartijtjes. Wilt u een hele dag kanoën, dan hebben wij voor u een tocht van 20 kilometer door de polders van de Ronde Venen uitgezet. Wist u dat het 's avonds ook heel leuk is om op het water te kanoën? Er is dan meestal minder wind en u kunt genieten van de mooie zonsondergang.

 • Fietsen, volwassenentandem, ouder-kindtandem

  Om het landschap per fiets te verkennen, kunt u bij ons fietsen (met drie versnellingen) huren. Er zijn diverse routes uitgezet, onder andere langs de rivieren Kromme Mijdrecht en Amstel. Enkele routes zijn b.v de Ronde Venen-route, Zevenhovenroute, Rondje Utrecht en Fortenroute. De laatste twee zijn landelijke routes (meerdaags). De ouder-kindtandem is bedoeld voor mensen met kinderen van ongeveer 4 t/m 8 jaar. Het kind zit voorop en kan van het uitzicht genieten, terwijl de ouder stuurt en het overzicht heeft. Het kind kan meetrappen maar ook even uitrusten terwijl de ouder doortrapt. Wat een beleving!

 • Steppen / Kickbiken

  Bent u op zoek naar een leuke, sportieve, originele, recreatieve activiteit voor uzelf, al dan niet met vrienden of familie? Steppen is hier heel geschikt voor. Het is heerlijk om door het Groene Hart te steppen. Wij hebben diverse Kickbikeroutes voor u uitgezet van 6 tot 22 kilometer.

 • Familiefiets / Quattrocycle

  De familiefietsen (oftewel de moderne trapkar), gezellig fietsen met bijvoorbeeld uw familie, vrienden of collega's. Voor groepen is het ook heel leuk om de familiefietsen te combineren met de steppen en de tandems en zo actief en gezellig bezig te zijn.

  De familiefiets combineert het plezier en de gezelligheid van het met z'n vieren fietsen met het comfort van een ligfiets met versnellingen en vering. Iedereen beweegt op zijn eigen niveau doordat iedereen zijn eigen versnellingen heeft. De fiets is ook heel geschikt voor activiteiten met ouderen of (visueel) gehandicapten, omdat er maar &eacute&eacuten persoon de familiefiets hoeft te besturen. De fiets kan belast worden tot maximaal 100 kg per stoel. Kleine kinderen tot 25 kg kunnen achterop meerijden in de kinderstoeltjes. We hebben diverse routes voor u op papier staan.

  De fiets dient bestuurd te worden door een volwassen persoon.

Reserveren

Reserveren van fietsen en kano's kan door contact met ons op te nemen. 

CONTACT
kickbike
trapkar
pondskoekersluis